Vivusjousto - Laina enintään 3 000 €

Vivusjousto - Laina enintään 3 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.vivusjousto.fi/, sivuston kirjoittaja:4finance Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Vivusjousto

 • Laina enintään 3 000 €
 • Eräpäivä: 5 – 65 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Vivusjousto Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 € – 3 000 €
 • Eräpäivä: 5 – 65 kk
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Vivusjousto takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
2 000 € 12 kk 1 020 € 3 020 €
Vivusjousto laskin mainos

Esimerkki

Esimerkki tyypillisestä 2000€ luotosta: nostettu luotto 2000 €; laina-aika 12 kk; takaisinmaksueriä 12 kpl; luottokustannukset yhteensä 1 020 €; takaisinmaksettava summa 3020 €; luoton vuosikorko 102 %; todellinen vuosikorko 166,17 %.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Vivusjousto on kuin virtuaalinen luottokortti, jolta voit nostaa tarvitsemasi summan henkilökohtaiseen luottorajaasi asti. Voit asettaa luottorajaksesi joko 100 euroa tai 3000 euroa. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit käyttää luottotiliäsi. Miloin tahansa luottorajaasi asti. Luottotilin avaaminen ei maksa asiakkaalle mitään. Takaisinmaksuajaksi voidaan myöntää 5-65 kuukautta. Maksat kuukausittain vähintään minimierän, joka koostuu pääoman lyhennyksestä ja laskutuskauden aikana kertyneestä korosta. Halutessasi voit maksaa myös suurempia summia tai vaikka koko luoton pois kerralla. Asiakas saa sähköpostiinsa kuukausittaisen laskun 14 vuorokautta ennen eräpäivää. Lisäksi asiakasta muistutetaan lähestyvästä eräpäivästä tekstiviestillä, joten maksupäivän unohtumista on turha pelätä. Vivusjousto voidaan myöntää 25 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on virheetön luottotietohistoria, osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Hakijan henkilöllisyys varmistetaan verkkotunnistautumisella.

Vivusjousto usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka paljon luottotilin käyttö maksaa? Tilin avaaminen on maksutonta ja luoton ainoa kulu on asiakaskohtainen vuosikorko (37,2 %-180,00 %). Erillistä nostokulua ei veloiteta.
Kuinka maksan luoton takaisin? Luottoa lyhennetään kuukausittain. Maksat vähintään minimikuukausierän, joka koostuu korosta ja lyhennyksestä. Voit halutessasi maksaa myös suuremman summan, jolloin laina-aika lyhenee.
Kuka voi avata luottotilin? Yli 25-vuotias Suomen kansalainen, jolla on virheettömät luottotiedot, osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

Vivusjousto kokemukset ja keskustelu

Vivusjousto kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Vivusjousto info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Lomamatkalla sattuneen yllättävän tapaturman vuoksi tarvitsimme luottokortin lisäksi toisen ratkaisun. Kiitos reissun pelastamisesta!" (Jarno)
"Kiitos mainiosta palvelusta." (Tepa)

Onko Vivusjousto huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys 4finance Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja