Yhdistelylainaa - Laina enintään 60 000 €

Yhdistelylainaa - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.yhdistelylainaa.com/, sivuston kirjoittaja:Lead Group Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Yhdistelylainaa

  • Laina enintään 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Yhdistelylainaa Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 100 € – 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 24 h

Yhdistelylainaa takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 000 € 5 vuotta 2 950 € 12 950 €
Yhdistelylainaa laskin mainos

Esimerkki

Luotonmyöntäjät tekevät luottotarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat velkasummat ovat 500 € – 60.000 €. Esimerkki luoton kustannuksista: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Luoton kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Uusien huonekkalujen hankkiminen
  • Lomamatka
  • Remontti

Yksityiskohdat

Yhdistelylainaa-palvelun maksimilainasumma on 60.000 €, joka riittää suurempiinkin hankintoihin ja suunnitelmiin. Lainan voi maksaa takaisin 1-15 vuodessa ja lainan korko on alkaen 4,5 % ja maksimissaan 50,50 %. Voit saada rahat tilillesi jopa 24 tunnissa hakemuksen hyväksymisestä. Yhdistelylainan ottaminen tarkoittaa sitä, että lainantarjoaja maksaa pois asiakkaan kaikki pienemmät lainat ja yhdistelee ne yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi. Tällöin korkotaso keskimäärin laskee, taloudenhoito selkeytyy ja helpottuu ja matalampien kustannusten ansiosta rahaa jää enemmän käytettäväksi muihin tarkoituksiin joka kuukausi. Lainan hakijan on oltava yli 20-vuotias, jolla on vakituinen työpaikka ja oli 1200 euron kuukausittaiset bruttotulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakemuksen tekeminen on aina ilmaista, eikä sido asiakasta ottamaan lainaa. Yhdistelylainan ottamisen jälkeen maksat takaisin vain yhtä lainaa useamman erillisen lainan sijaan.

Yhdistelylainaa usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka paljon voin säästää yhdistelemällä lainani? Tämä riippuu muiden lainojesi koroista ja muista kuluista, mutta yhdistämällä useammat pienemmät lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voit useimmiten säästää satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa.
Voinko saada lainan? Jos olet yli 20-vuotias suomalainen, jolla on säännölliset tulot eikä luottohäiriömerkintöjä, voit todennäköisesti saada lainan.
Mikä lainan todellinen vuosikorko on? Se vaihtelee 4,5 % ja 50,5 %. Mitä suurempi lana on, sitä pienempi vuosikorko on.

Yhdistelylainaa kokemukset ja keskustelu

Yhdistelylainaa kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Yhdistelylainaa info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Sopi meidän perheen lainojen yhdistelyyn hyvin." (Sabrina)
"Kiitos siitä, että toimii kuten pitää." (Rami)

Onko Yhdistelylainaa huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Lead Group Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja