Zmarta - Laina enint√§√§n 60 000 ‚ā¨

Zmarta - Laina enint√§√§n 60 000 ‚ā¨
Näyttökuva sivustosta:https://www.zmarta.fi/, sivuston kirjoittaja:Freedom Rahoitus Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Zmarta

  • Laina enint√§√§n 60 000 ‚ā¨
  • Er√§p√§iv√§: 1 ‚Äď 15 vuotta
  • Vahvistus 15 minuutissa

Lisätietoja mainos

Zmarta Arvostelu

Yleiskatsaus

  • M√§√§r√§: 1 000 ‚ā¨ ‚Äď 60 000 ‚ā¨
  • Er√§p√§iv√§: 1 ‚Äď 15 vuotta
  • Ik√§: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Zmarta takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
60 000 ‚ā¨ 6 vuotta 9 573 ‚ā¨ 69 573 ‚ā¨
Zmarta laskin mainos

Esimerkki

Luoton ollessa 60 000‚ā¨, 6v. laina-ajalla, on kuukausier√§ 966‚ā¨. T√§ll√∂in luoton kokonaiskulut on 69 573‚ā¨, nimelliskorko 5% ja todellinen vuosikorko 5,12% (sis. 0‚ā¨ laskutuslis√§n ja avausmaksun 0‚ā¨). Luotonmy√∂nt√§jien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000‚ā¨, nimelliskorko 4,99‚Äď20% (todellinen vuosikorko 4,99-38%) ja laina-aika 1‚Äď15v. v√§lill√§.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Uusien huonekkalujen hankkiminen
  • Lomamatka
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Parhaan lainatarjouksen l√∂yt√§minen ei aina ole helppoa. Varsinkin, kun eri pankeilla ja rahoitusyhti√∂ill√§ on erilaiset edellytykset ja vaatimukset. Zmarta tekee lainojen kilpailuttamisesta ja vertailusta helpompaa. Kun k√§yt√§t Zmartan maksutonta palvelua, saat yhdell√§ hakemuksella mahdollisuuden useisiin lainatarjouksiin. Halusitpa yhdist√§√§ lainasi tai ottaa uutta lainaa, Zmarta toimii apunasi. Zmarta auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, olipa kyseess√§ matka, design-k√§silaukku, kodin elektroniikka, remontti tai vaikkapa er√§√§ntyvien laskujen maksu.

Zmarta usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Miten saan apua Zmartalta? Zmarta tarjoaa sinulle henkilökohtaista lainaneuvontaa ja tukea oikean lainaratkaisun löytämiseen. Zmarta tekee yhteistyötä useiden pankkien ja lainanantajien kanssa. Siksi voimme eritellä parhaat vaihtoehdot sinulle tilanteesi ja toiveittesi perusteella. Täytä Zmartan lainahakemus kotisivullamme, niin hoidamme loput. Parhaassa tapauksessa saat useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman.
Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen tai lainatarjouksen? Pyrimme löytämään sinulle ratkaisun saman päivän aikana! Täytettyäsi Zmartan lainahakemuksesi, ryhdymme etsimään sinulle parhaita ratkaisuja tilanteesi perusteella. Jos täytät Zmarta-hakemuksen aamupäivästä, saatat saada ensimmäiset lainatarjoukset jo saman päivän aikana! Tärkeää on, että täytät kaikki hakemustiedot. Vajaiden hakemustietojen osalta olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä.  Muista, että asia etenee nopeammin, jos täytät kaikki tietosi heti aluksi. Soitamme sinulle heti, kun olemme löytäneet lainatarjouksia. Tämän lisäksi näet alustavat lainatarjoukset uudessa OmaTili-verkkopalvelussamme.
Miksi Zmartan palvelu on ilmaista? Missiomme on varmistaa, ett√§ ihmiset tekev√§t oikeita valintoja ja saavat valinnoillensa vastinetta. Me haluamme aidosti auttaa sinua l√∂yt√§m√§√§n talouteesi sopivia rahoitusratkaisuja. Me teemme puolestasi aikaa vievimm√§n ty√∂n ‚Äď lainatarjousten etsimisen ja kilpailuttamisen. Emmek√§ koe tarpeelliseksi veloittaa siit√§ sinulta mit√§√§n. Me saamme palkkion pankeilta ja luotonantajilta.

Zmarta kokemukset ja keskustelu

Zmarta kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Zmarta info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Asiakaslähtöinen,Ammatti taitoinen.Jaa oikea kokemuksesi ja auta muita tekemään parempia päätöksiä." (Marleena)
"Hyvä ja nopea käsittely." (Eva-Anniina)

Onko Zmarta huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Freedom Rahoitus Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...