Zmarta - Laina enintään 50 000 €

Zmarta - Laina enintään 50 000 €

Zmarta

  • Laina enintään 50 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Zmarta Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 500 € – 50 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Zmarta takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 28 € 528 €
3 000 € 3 vuotta 492 € 3 492 €
6 000 € 3 vuotta 1 020 € 7 020 €
Zmarta laskin

Esimerkki

Luoton ollessa esimerkiksi 6 000 € ja takaisinmaksuajan 3 vuotta on kuukausierä 195 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 7 239 €.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Uusien huonekkalujen hankkiminen
  • Lomamatka
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Parhaan lainatarjouksen löytäminen ei aina ole helppoa. Varsinkin, kun eri pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on erilaiset edellytykset ja vaatimukset. Zmarta tekee lainojen kilpailuttamisesta ja vertailusta helpompaa. Kun käytät Zmartan maksutonta palvelua, saat yhdellä hakemuksella mahdollisuuden useisiin lainatarjouksiin. Halusitpa yhdistää lainasi tai ottaa uutta lainaa, Zmarta toimii apunasi. Zmarta auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, olipa kyseessä matka, design-käsilaukku, kodin elektroniikka, remontti tai vaikkapa erääntyvien laskujen maksu.

FAQ Zmarta

Kysymys Vastaus
Miten saan apua Zmartalta? Zmarta tarjoaa sinulle henkilökohtaista lainaneuvontaa ja tukea oikean lainaratkaisun löytämiseen. Zmarta tekee yhteistyötä useiden pankkien ja lainanantajien kanssa. Siksi voimme eritellä parhaat vaihtoehdot sinulle tilanteesi ja toiveittesi perusteella. Täytä Zmartan lainahakemus kotisivullamme, niin hoidamme loput. Parhaassa tapauksessa saat useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman.
Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen tai lainatarjouksen? Pyrimme löytämään sinulle ratkaisun saman päivän aikana! Täytettyäsi Zmartan lainahakemuksesi, ryhdymme etsimään sinulle parhaita ratkaisuja tilanteesi perusteella. Jos täytät Zmarta-hakemuksen aamupäivästä, saatat saada ensimmäiset lainatarjoukset jo saman päivän aikana! Tärkeää on, että täytät kaikki hakemustiedot. Vajaiden hakemustietojen osalta olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä.  Muista, että asia etenee nopeammin, jos täytät kaikki tietosi heti aluksi. Soitamme sinulle heti, kun olemme löytäneet lainatarjouksia. Tämän lisäksi näet alustavat lainatarjoukset uudessa OmaTili-verkkopalvelussamme.
Miksi Zmartan palvelu on ilmaista? Missiomme on varmistaa, että ihmiset tekevät oikeita valintoja ja saavat valinnoillensa vastinetta. Me haluamme aidosti auttaa sinua löytämään talouteesi sopivia rahoitusratkaisuja. Me teemme puolestasi aikaa vievimmän työn – lainatarjousten etsimisen ja kilpailuttamisen. Emmekä koe tarpeelliseksi veloittaa siitä sinulta mitään. Me saamme palkkion pankeilta ja luotonantajilta.

Zmarta kokemukset ja keskustelu

Zmarta kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Zmarta info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Asiakaslähtöinen,Ammatti taitoinen.Jaa oikea kokemuksesi ja auta muita tekemään parempia päätöksiä." (Marleena)
"Hyvä ja nopea käsittely." (Eva-Anniina)

Onko Zmarta huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Freedom Rahoitus Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja