Laina - Laina enintään 5 000 €

Laina - Laina enintään 5 000 €

Laina

  • Laina enintään 5 000 €
  • Eräpäivä: 3 – 52 kk
  • Vahvistus 24 h

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Laina Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 50 € – 5 000 €
  • Eräpäivä: 3 – 52 kk
  • Ikä: 18 + vuotta
  • Vahvistus: 24 h

Laina takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 € 3 kk 33.65 € 133.65 €
150 € 4 kk 56.68 € 206.68 €
300 € 9 kk 135.54 € 435.54 €
Laina laskin

Esimerkki

Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Laina.fi tuo helpotusta arkeesi silloin kun äkillinen rahantarve iskee. Meiltä voit hakea lainaa nopeasti ja helposti suoraan verkkosivuiltamme - myös mobiilissa. Me tiedostamme, että elämässä voi tapahtua äkillisiä käänteitä, jolloin yllättävät menot vaativat joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Tämän takia me pyrimme tarjoamaan monipuolisia lainavaihtoehtoja, niin pieniä kuin suurempiakin, jotka paikkaavat juuri sinun yksilölliset tarpeesi. Kahdesta lainamuodostamme löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää ja asiakkaidemme korkeat arvostelut palveluistamme ovat yksi suurimmista ylpeydenaiheistamme. Laina.fi tekee lainan hakemisesta vaivatonta ja helppoa!

FAQ Laina

Kysymys Vastaus
Mikä on paras puolenne? Asiakkaiden tyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Haluamme olla asiakkaidemme tukena niin arjen suunnitelluissa hankinnoissa kuin yllättävissäkin tilanteissa. Asikaspalvelussamme avainsanojamme ovat helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällinen palvelu. Palvelemme asiakkaittame lähes kellon ympäri, jotta juuri sinä saisit henkilökohtaista lainapalvelua aina lainahakemuksen täyttämisestä lainantakaisinmaksun suunnitteluun. Mikäli esimerkiksi lainantakaisinmaksu aiheuttaa harmaita hiuksia ja muita vaikeuksia, otathan meihin rohkeasti yhteyttä. Yhdessä löydämme varmasti parhaimmat ratkaisut.                         
Kuinka Käyttölaina toimii? Valitse haluamasi noston summa ja laskun eräpäivä. Sinä itse päätät paljonko nostat lainasta. Lainapäätös on aina min. 2100 ja max. 5000 euroa, mutta luonnollisestikin maksat vain tekemästäsi nostosta. Muun lainan voit jättää nostamatta ja siitä ei aiheudu sinulle mitään korko – tai muitakaan kuluja. Kun rahan tarve yllättää uudestaan, voit tehdä uusia nostoja ilman mitään rajoitteita käyttövarasi puitteissa. Käyttölaina on kuin luottokortti lompakossasi. Voit valita, kuinka haluat vastaanottaa laskut. Käyttölainan lasku tulee sähköpostiisi tai kotiisi kerran kuukaudessa.

Laina kokemukset ja keskustelu

Laina kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Laina info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Turvallinen ja nopea. Veljenpoika työskentelee täällä." (Eija)
"Mukava asiakaspalvelu ja että he oikeasti välittävät." (Veli-Matti)

Onko Laina huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys DFC Nordic Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja