Usea uusi norjalaispankki on aloittanut toimintansa Suomen lainamarkkinoilla ja lyhyessä ajassa onnistunut keräämään itselleen laajan asiakaskunnan. Suomen lainamarkkina on pitkään ollut hyvin perinteinen, mutta viime vuosien saatossa suomalaiset ovat kiinnostuneet myös ulkomaisista rahoitustuotteista ja uusista pankeista. Vertailu kannattaa ehdottomasti, sillä uuteen tutustumalla ja tarjoajia vertailemalla on mahdollista säästää suuria summia rahaa.

Norjalaisten pankkien suosio Suomessa kasvaa – tutustu uusiin lainantarjoajiin!

Näitä uusia, Suomessa vastikään aloittaneita norjalaispankkeja ovat muun muassa Bank Norwegian, Monobank, Instabank ja Komplett Bank. Erityisesti Bank Norwegian on kasvattanut suosiotaan Suomessa hyvin nopeasti ja moni onkin kuullut esimerkiksi Norwegianin tarjoamista rahoitustuotteista ja luottokorteista.

Nämä pankit luovat kilpailua lainamarkkinoille, sillä ne tarjoajat pääpiirteittäin samoja palveluita kuin perinteiset suomalaiset pankit, mutta jopa hieman paremmilla ehdoilla. Norjalaisia ja muita ulkomaalaisia pankkeja yhdistää esimerkiksi tarjotun laina-ajan joustavuus ja asiakkaan mahdollisuus vaikuttaa siihen merkittävästi. Tästä on suuri hyöty nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa taloustilanteessa.

Kaikki nämä pankit toimivat Suomessa ainoastaan verkon kautta, joten konttorissa vierailu Suomessa ei ole mahdollista. Verkossa asiointi on kuitenkin nykypäivää, eikä sitä kannata kavahtaa. Kaikki näistä pankeista palvelevat suomalaisia asiakkaitaan suomeksi, mikä helpottaa lainahakemuksen lähettämistä ja muun asiakaspalvelun helppoutta.

Mainitsemamme norjalaiset pankit myöntävät lainaa 50 000 – 60 000 euroon saakka, joten lainarahalla on mahdollista toteuttaa suurempiakin hankintoja. Pankeilta on mahdollista hakea myös luottokortteja, joustavia luottoja, säästötilejä ja muita pankkipalveluja. Eri vaihtoehtoihin kannattaa ehdottomasti tutustua ja tarjoajat kannattaa kilpailuttaa huolellisesti, sillä näin toimimalla on mahdollista säästää merkittäviä summia rahaa.

Näiden pankkien ja muiden kotimaisten ja ulkomaisten tarjoajien lainoja on helppo kilpailuttaa verkkosivustollamme coolrahoittaa.fi. Yhdellä silmäyksellä saat käsityksen lainojen koroista, takaisinmaksuajasta ja vuosikoroista.

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Hodnocení kategorie 4.5
Norjalaisten pankkien suosio Suomessa kasvaa – tutustu uusiin lainantarjoajiin!: 4.2/5 yritykseltä 24 äänet
Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...