PayPal on maailmanlaajuinen verkkomaksujärjestelmä, ja ihmiset käyttävät PayPalia ostaessaan tavaroita Etsystä tai laskuttaessaan freelance-työtä asiakkailta ja paljon muuta. Monet palveluntarjoajat ja freelance-työntekijät käyttävät PayPalia maksun vastaanottamiseen.

Kuinka kauan kestää vastaanottaa rahaa PayPalissa?

Tämä on siis hyvin yleinen kysymys; kuinka kauan kestää saada rahaa PayPalilla.

Se, kuinka kauan PayPalissa kestää rahan vastaanottaminen, riippuu siitä, miten rahat siirretään. Jos rahat lähetetään suoraan PayPal-tililtä toiselle PayPal-tilille, rahojen vastaanottaminen kestää muutaman minuutin. Toisaalta, jos rahat lähetetään pankkitililtä, tapahtuman käsittelyyn voi kulua 2-3 päivää. Jos PayPal-tiliäsi ei ole vahvistettu, PayPal voi pitää varoja hallussaan jopa 21 päivää.

Voit vastaanottaa rahaa PayPal-tilillesi monin eri tavoin, kuten toisesta PayPal-tilistä, luotto- tai pankkikortilta, pankkitililtä jne. Jokaisella menetelmällä kestää eri kauan, ennen kuin maksutapahtuma on suoritettu ja voit vastaanottaa rahat PayPal-tilillesi. Jos esimerkiksi vastaanotat asiakkaaltasi maksun PayPal-laskun avulla, voit odottaa rahan ilmestyvän PayPal-saldoosi muutamassa minuutissa, jos maksu on suoritettu toiselta PayPal-tililtä tai pankki- tai luottokortilta. Jos maksu suoritetaan pankkisiirrolla tai e-sekillä, pankin maksun selvittäminen voi kestää muutaman päivän.

Jos taas käytät PayPalin kauppiaspalveluja tai PayPal powered by Braintree -palvelua, luotto- tai pankkikorttitapahtuma siirtyy suoraan ilmoittamallesi pankkitilille. Tällaisessa tilanteessa Visa- tai MasterCard-maksun suorittaminen kestää 2-3 työpäivää. Jos maksu suoritetaan Discover-kortilla, se kestää 3 pankkipäivää, ja jos maksu suoritetaan American Express -kortilla, se kestää 4-5 pankkipäivää.

Rahan siirtäminen pankkitilille

Voit siirtää rahaa pankkitilille PayPal-tililtäsi. Rahan siirtäminen pankkitilille tai pankkikortille on täysin ilmaista, ja maksutapahtuma voidaan suorittaa yhden pankkipäivän kuluessa. Jos haluat siirtää rahaa PayPal-tililtäsi pankkitilillesi nopeasti, voit käyttää PayPalin pikasiirto-ominaisuutta. PayPal Instant Transfer -toiminnon avulla rahan siirtäminen pankkitilillesi kestää enintään 30 minuuttia, mutta sinun on maksettava 10 dollarin maksu tai 1 prosentti tapahtuman summasta sen mukaan, kumpi on pienempi. Jos kuitenkin siirrät rahaa kello 19.00 itäisen ajan jälkeen tai viikonloppuisin tai juhlapyhinä, siirto saattaa kestää kauemmin.

PayPalin palautusajat

PayPalin palautusaika riippuu siitä, miten rahat on alun perin maksettu. Jos maksoit PayPal Cashin kautta, saat palautuksen samana päivänä, jona sitä pyydettiin. Jos maksu on suoritettu pankkitilin kautta, palautuksen saapuminen tilillesi kestää kolmesta viiteen arkipäivää. Jos maksu on suoritettu luotto- tai pankkikortilla, voi kestää 30 päivää, ennen kuin palautus näkyy tililläsi.      

Usein kysytyt kysymykset PayPalista

1. Kuinka paljon rahaa henkilökohtainen PayPal-tili voi vastaanottaa?
Henkilökohtaisella PayPal-tilillä ei ole rajoituksia rahan vastaanottamiselle. Henkilökohtaiselle PayPal-tilillesi voi vastaanottaa rahaa rajoituksetta.

2. Onko PayPalissa saatavilla suoraa talletusta?
Suora talletus on saatavilla vain Yhdysvalloissa sijaitsevilla PayPal-tileillä ja asiakkaille, joilla on PayPal Cash Plus -tili. Lisäksi asiakkaat, jotka ovat rekisteröineet PayPal Cash Card -kortin, ovat automaattisesti rekisteröityneet suoratalletukseen.  

3. Onko PayPalilla kuukausimaksu?
Ei, PayPalilla ei ole kuukausimaksua. Sinun ei tarvitse maksaa mitään maksua tilistäsi ja kortista. Lisäksi sinun ei tarvitse pitää mitään vähimmäissaldoa, kun lopetat tai siirrät rahaa. 

4. Voiko henkilökohtainen PayPal-tili vastaanottaa rahaa?
Kyllä, henkilökohtainen PayPal-tili voi vastaanottaa rahaa. Itse asiassa mikä tahansa PayPal-tili voi vastaanottaa rahaa.

5. Mitä ovat PayPalin QR-koodimaksut?
QR-koodimaksu on PayPalin uusi ominaisuus, jonka avulla PayPal-tilin haltija saa maksun vain näyttämällä QR-koodin, jonka asiakkaat voivat skannata PayPal-sovelluksella. QR-koodin luominen ja jakaminen on täysin ilmaista.

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Hodnocení kategorie 4.5
Kuinka kauan kestää vastaanottaa rahaa PayPalissa?: 4.2/5 yritykseltä 311 äänet
Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...