Blogit ovat nykyään suosittu tiedonjakamisen ja sosiaalisen median muoto. Yhä usempia ja useampia blogeja erilaisista aiheista ilmestyy jatkuvasti internetin maailmaan. Voit löytää blogeista tietoa lähes mistä tahansa aiheesta, joten myös taloudesta ja sijoittamisesta kiinnostuneille löytyy lukuisa joukko toinen toistaan parempia ja mielenkiintoisempia blogeja.

Suomen parhaat talous- ja sijoitusaiheiset blogit

Nämä talousblogit voivat opettaa lukijoilleen kaikenlaista talouden maailmasta ja sijoittamisesta. Ne tarjoavat loistavan näyteikkunan sijoittamisen maailmaan ja lisäävät niin aloittelijan kuin jo kokeneemmankin sijoittajan tietoa talouden ilmiöistä sekä antavat muun muassa neuvoja sijoittamisen parissa toimimiseen, uusien sijoitusten tekemiseen sekä muita hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi sijoittajana.

Verkkosivustomme vertailee laajan lainan tarjoajan tarjouksia. Voit valita pikavippi luottotiedottomalle, lainaa heti, nopea laina ja monenlaisia lainoja.

Jotta löytäisit helposti hyvät blogit, olemme koonneet tähän listan parhaista talous- ja sijoitusaiheisista blogeista ja muista sivustoista. Jos siis olet kiinnostunut sijoittamisesta ja etsit taloustietoutta, katso nämä erinomaiset blogit, jotka voivat varmasti auttaa sinua siinä!

warrenfyffet.blogspot.com

Warren Fyffet on taitavasti kirjoitettu sijoitusaiheinen blogi, jossa seurataan sijoittamisen maailmaan liittyviä asioita sekä taloutta. Blogissa on myös paljon tietoa erllaisista talousteorioista sekä kirjoittajan omia näkemyksiä aiheista. Lisäksi blogissa seurataan kirjoittajan omia sijoituksia sekä niiden kehitystä.

tarinavaurastumisesta.blogspot.com

Tarina vaurastumisesta on blogi, joka tarjoilee paljon tietoa ymmärrettävästi ja selkeästi kaikentasoisille sijoitajille. Sen kirjoittaja jakaa näkemyksiään siitä, kuinka sijoittamisen kautta vaurastumalla voidaan päästä taloudelliseen riippumattomuuteen

rahaneuvos.blogspot.com

Rahaneuvos seuraa sijoittajaa, jonka tavoite on vuoteen 2032 mennesssä saada miljoonan euron sijoitusvarallisuus. Se anta erinomaisia sijoitusvihjeitä kertaamalla kirjoittajan itse tekemiä sijoituuksia sekä seuraamalla kirjoittajan omia sijoituksia, jotka saattavat toisinaan olla jopa hyvinkin riskialttiita.

vaurastu.blogspot.com

Vaurastu on blogi, jonka kirjoittaja kirjoittaa oppiakseen lisää oman taloutensa hoitamisesta. Blogin tekstit antavat uudenlaista tietoa talous- ja sijoitusasioista kaikille oman taloutensa kanssa taiteileville sekä esimerkiksi sijoitusta harrastaville.

osinkokone.com

Osinkokone seuraa kirjottajan matkaa kohti taloudellista riippumattomuutta. Se kerää yhteen patsi raportteja kirjoittajan sijoituksista niin myös tietoa kaikille sijoitusharrastajille.

saastoistaunelmiksi.fi

Säästöistä unelmiksi on blogi säästämisestä ja sijoittamisesta, jonka tarkoituksena on rohkaista ja innostaa lukijoita säästämisen pariin. Tämä tapahtuu jakamalla erilaista taloustietoutta.

hyvanpaivanvaralle.fi

Hyvän päivän varalle on blogi, joka pyrkii kannustamaan sijoittamiseen sekä jakamaan ajatuksia säästämisestä. Kirjoittaja pyrkii kirjoittamaan tekstinsä tavallisen ihmisen näkökulmasta, joten blogi soveltuu hyvin aloittelevillekin sijoittajille.

ostavuokraavaurastu.com

Osta vuokraa vaurastu on blogi asuntosijoittamisesta, jonka tarkoituksena on auttaa lukijoita vaurastumaan asuntosijoittamisen avulla.

ekonomimmin.blogspot.com

Ekonomimimmi on blogi, jonka teemoja ovat oman talouden hallinta, säästäminen ja sijoittaminen sekä elämästä nauttiminen.

talousmentor.com

Talousmentor tarjoilee esimerkiksi yritysanalyysejä sekä tekstejä, joilla havainnollistetaan erilaisia talouden ilmiöitä. Se tarjoaa monipuolista tietoa sekä aloittelijasijoittajille että vanhemmille konkareille.

blogi.nordnet.fi

Nordnet-blogi on laaja-alainen blogi, jossa on eri kirjoittajien tekstejä erilaisista talouden ilmiöistä sekä vinkkejä sijoitusten tekemiseen ja säästämiseen.

laiskasijoittaja.blogspot.com

Laiska sijoittaja kertoo kirjoittajan taipaleesta, jonka tarkoitus on olla ”akktiivisesti laiska” sijoittaja.

omistajavaurastu.com

Omista ja vaurastu on blogi, joka pyrkii antamaan työkaluja ja ajatuksia, jotka auttavat ymmärtämään sijoitusmaailmaa.

blog.hse-econ.fi

Akateeminen talousblogi on blogi, joka pyrkii kertomaan taloustieteestä ja sen ilmiöistä ymmärrettävällä tavalla, joka auttaa tarkastelemaan maailman menoa taloustieteen näkökulmasta.

rahallavapaaksi.blogspot.com

Nuoren kirjoittajan ajatuksia todellisen vapauden saavuttamisesta taloudellisin keinoin. Sisältää monenlaisia tekstejä kirja-arvosteluista säästöjen tilannekatsauksiin.

kiholdaaja.com

Ikiholdaaja on sijoituspäiväkirja, joka kertoo osakesäästämisestä ja passiivisen tulon kartuttamisesta tavoitteena vaurastua keskittymällä viisaisiin osakeostoihin ja pyrkimällä välttämään osakkeiden myyntiä

taloudentulkki.com

Talouden tulkki on sivusto, joka käy läpi erilaisia talouden ilmiöitä sekä muita asioita talouden näkökulmasta kiinnostavalla tavalla.

laimeasilli.wordpress.com

Laimea silli on blogi, joka sisältää laajasti tietoa sijoittamisesta seuraten tarkasti sijotusmaailman ja talouden tapahtumia.

herkuillepersopiensijoittaja.blogspot.com

Herkuille perso piensijoittaja on järkevään ja riskittömään sijoittamiseen keskittynyt blogi, joka sisältää juttuja rahastoista, osakkeista ja muuta yleistä pohdintaa erilaisista talousaiheista.

puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com

Puolimiljoonaa pääomaa on suurperheen äidin blogi, joka kannustaa lukijoitaan pyrkimään varallisuuteen ja pääomatuottoihin sekä taloudelliseen riippumattomuuteen.

rahamias.blogspot.com

Blogi tarjoaa sijoitusinspiraatiota niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin sijoittaneille tarjoamalla esimerkiksi artikkeleita ajankohtaisista aiheista.

rahallasaa.wordpress.com

Rahalla saa ja pyörällä pääsee käy persoonallisella tyylillä läpi säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä teemoja sekä pohdintaa niiden ympäriltä.

tienimiljonaariksi.blogspot.com

Tieni miljonääriksi tarjoaa katsauksia yhden sijoittajan sijoituksiin sekä erilaista pohdintaa sijoittamisen ympäriltä.

neljajalkaamaassa.blogspot.com

Neljä jalkaa maassa on yksinhuoltajan kirjoittama blogi, jossa käsitellään vaurastumista asuntosijoittamisen kautta.

kuusivuotissuunnitelma.blogspot.com

Blogi käy läpi kirjoittajan kuuden vuoden säästöurakkaa tähtäimessä oman talon hankkiminen säästämisen ja sijoittamisen avulla.

passiivinensijoittaja.blogspot.com

Blogi käy läpi sitä, kuinka vaurastuminen on mahdollista niin sanotun passiivisen sijoittamisen kautta, ja tarjoaa tietoutta ja vinkkejä tällaisen sijoittamisen harjoittamiseen.

fyysikonosingot.blogspot.com

Blogi sisältää tekstejä osakesijoittamisesta sekä tarioita siitä, kuinka kirjoittaja hoitaa henkilökohtaista talouttaan, ja se toimii erinomaisena vinkkimahdollsuutena lukijoille.

downshiftaaminen.blogspot.com

Blogi käsittelee elämän leppoistamista, ja tarjoaa taloudellisen näkökulman tällaisen downshiftaamisen mahdollistamiseen.

rijnswand.blogspot.com

Blogi käsittelee kirjoittajan henkilökohtaisen talouden hoitoa, jonka päätavoite on taloudellinen riippumattomuus viiden vuoden sisällä.

osinkokuningas.com

Osinkokuningas on blogi taloudesta, säästämisestä, sijoittamisesta ja osingoista, ja tarjoaa vinkkejä kaikista näistää kiinnostuneille.

nuuka.blog

Kirjoittaja pyrkii taloudelliseen riippumattomuuteen ennen 50 ikävuotta, ja blogi käy läpi tätä tavoitetta ja sen saavuttamista eri taloudelliselilta kanteilta.

pohatta.com

Blogi kertoo kirjoittajan matkasta kohti taloudellista riippumattomuutta ja ennenaikaista eläkettä.

rikaserakko.com

Sivusto dokumentoi kirjoittajan tavoitetta pyrkiä riippumattomuuteen yhteiskunnasta. Tämä tapahtuu taloudellisella riippumattomuudella, jonka toteuttamista sivusto seuraa.

velaton.com

Blogi tarjoaa talousaiheisia kirjoituksia sekä vinkkejä siihen, millä tavalla pienituloinenkin voi säästää ja tienata lisärahaa.

sijoittajatursas.com

Sijoittajatursas tarjoaa syväluotaavia kirjoituksia talouden ja sijoittamisen maailmasta.

matkallavaurauteen.com

Blogissa seurataan kirjoittajan matkaa kohti taloudellista riippumattomuutta sekä tarjotaan vinkkejä tällaisen onnistumiseen.

sannaspårman.fi/fi/sijoitusblogi

Blogi kertoo säästämisestä ja piensijoitamisesta yrittäjän näkökulmasta.

rahataidot.fi

Rahataidot tarjoaa tietoa oman talouden hallinnasta ja vaurastumisesta.

varallisuusakatemia.fi/blogi/

Blogissa tarjotaan valmennusta oman talouden hallintaan sekä varallisuuden kartoittamieen erilaisten talousaiheisten kirjoitusten avulla.

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Hodnocení kategorie 4.5
Suomen parhaat talous- ja sijoitusaiheiset blogit: 4.2/5 yritykseltä 22 äänet
Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...