Matkaluotto

    Matkaluotto

Matkaluotto

Tekeekö mieli auringon alle etelään, mutta lompakosta löytyy vain yksinäinen Matti? Matkaluoton avulla saa nopeasti rahaa matkalippuihin ja hotelleihin sekä vähän ylimääräistä shoppailurahaa!

Lainahakemus

2 000 €
Lainasumma 100 € - 2 000 €
Korko 170,66 %
Eräpäivä 3 - 37 kk

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 2 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 37 kk
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Yleensä vaaditaan seuraavia asioita: vähintään 21 vuoden ikää
 • Ei saa olla maksuhäiriöitä
 • Omat verkkopankkitunnukset ja että asut Suomessa

Yrityksesä

Viikinkilaina.fi-sivustoa ylläpitää suomalainen Top Finance Oy, joka toimii Turusta käsin. Hyvämaineinen luotonantaja Top Finance on perustettu 2010 ja viime vuonna yrityksen liikevaihto oli 4,9 miljoonaa euroa. Yritys on myöntänyt lainoja ja… Enemmän tietoa yrityksestä Top Finance Oy

Lainaa yhtiöltä 100 € korolla alkaen 170,66 % Hanki laina
50 000 €
Lainasumma 1 000 € - 50 000 €
Korko 8,99 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Norwegian Air Shuttle ASA

Lainaa yhtiöltä 1 000 € korolla alkaen 8,99 % Hanki laina
400 €
Lainasumma 100 € - 400 €
Korko 48,9 %
Eräpäivä 360 päivää

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 400 €
 • Eräpäivä: 360 päivää
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • NDN-Yhtiö Oy (jäljempänä luotonantaja) voi myöntää pikalainan (kertaluotto) 20 vuotta täyttäneelle
 • Vakituisesti Suomessa asuvalle luotto- ja oikeustoimikelpoiselle hakijalle
 • Jolla on suomalainen pankkitili. Luotonantaja voi tarkistaa hakijan luottotiedot luottotietorekisteristä (Suomen Asiakastieto Oy ja/tai Bisnode Finland Oy)

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä NDN-Yhtiö Oy

Lainaa yhtiöltä 100 € korolla alkaen 48,9 % Hanki laina

    Matkaluotto

Mikä on matkaluotto?

Toisin kuin esimerkiksi asunto- tai autolaina, matkaluotto ei ole oma erillinen luottomuotonsa – se vaan kuvaa luoton käyttötarkoitusta, joka tässä tapauksessa on matkusteleminen. Tarkemmin sanottuna kyseessä on siis tavallinen jousto- tai kulutusluotto. Suomalaiset reissaajat tietävät, että lentäminen maastamme ei ole halpaa lystiä. Suomessa lentolippujen hinnat ovat todella korkeat kansainvälisellä vertailulla, joten ei ole ihme, että monet joutuvat turvautumaan matkaluottoon ennen lomalle tai työreissulle lähtemistä. Myönteinen luottopäätös voi olla se ratkaiseva tekijä, kun valitaan kalliimman (ja paljon mukavamman) suoran lennon ja kolmen välilaskun budjettireitin välillä.

Miksi matkaluoton nostaminen kannattaa?

Miksi ihmiset lähtevät reissuun? Ellei kyseessä ole bisnesmatka tai läheisen ihmisen hautajaiset, matkalle lähdetään yleensä rentoutumaan ja lomailemaan. Taloudellinen tilanne vaikuttaa lomafiilikseen olennaisesti: jos joka aamu joutuu laskemaan tarkan päiväbudjetin ulkomailla eikä varaa ole lainkaan heräteostoksiin, rento loma muuttuu pian stressaavaksi penninvenyttämiseksi. Matkaluotto turvaa siis mielenrauhan lomaillessa, kun rahan riittävyydestä ei tarvitse kerrankin murehtia lainkaan.

Luottoa juuri sen verran kuin tarvitset

Matkaluotto on kuitenkin luotto, joka täytyy maksaa takaisin. Siksi luottosummaa ei kannata liiotella, vaan nostaa juuri sen verran rahaa kuin oikeasti tarvitsee. Muutaman satasen matkaluotto ei tavallista kotitaloutta kaada, mutta lomalle lähtiessä sen merkitys voi ollakin erityisen suuri. Kuten kaikki luotot, myös matkaluotto kannattaa aina kilpailuttaa. Todennäköistä on, että lomamatkaa varten nostetun luoton voi maksaa nopeasti pois, sillä kaikista vähävaraisimmilla ei ole varaa matkustella lainkaan. Luoton ehtoihin pitää aina tutustua tarkoin, jotta saa mahdollisimman hyvän luottosopimuksen juuri omaan taloustilanteeseen.

Joskus matkaluotto on elintärkeä

Optimaalisin tilanne on, kun pitkään lomamatkaa varten säästetylle reissulle vihdoin päästään ja matkakassaakin on omasta takaa riittämiin. Lennot, majoitukset ja jopa muutamat ruokailutkin on valmiiksi buukatut, joten yllätysmenoja ei pitäisi tulla ulkomailla. Aina asiat eivät kuitenkaan mene suunnitellusti. Luonnonmullistukset tai lakot voivat viivästyttää lentoja, jolloin kotimatkalle ei pääsekään alkuperäisen aikataulun mukaan. Jotain pientä kompensaatiota saattaa tulla lentoyhtiön puolesta, mutta jos Eyjafjallajökullin vuoden 2010 purkauksen tapainen katastrofi sattuu juuri oman lomareissun aikana, matkan pituus voi venähtää jopa viikoilla. Tarkan markan reissaajakaan ei osaa varautua kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin skenaarioihin. Matkaluotto voi siksi olla kullanarvoinen. Ylimääräiset hotelliyöt, tullit tai lääkärimaksut voi kuitata nopeasti luottoa nostamalla, sillä luoton hakeminen onnistuu kätevästi myös ulkomailta käsin, kunhan on pääsy internetiin.


Matkaluotto luokitus: 4.5/5 yritykseltä 22 äänet.

Lainahakemus

Artikkelit

Operaattori

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi on lainavertailusivusto. Rakennamme läpinäkyvyyttä ja tietojen kokonaisuutta. Meidän palveluidemme avulla tiedät, mikä laina valita.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä ja yritämme vastata pian.

Tarvitsetko rahaa? Jopa 2010 € tänään mitään ...  Hanki laina