Remonttilaina rahoittaa kodin kunnostustyöt

    Remonttilaina

Remonttilaina

Remonttilaina on erittäin hyödyllistä lainaa, jota käytät avuksesi halusit sitten tehdä pietä pintaremonttia, tai uusia kotiasi suuremmallakin tavalla. Remonttia varten otettu laina on todella kannattavaa myös sen vuoksi, että lainan korot voi vähentää verotuksessa silloin kun laina on otettu asunnon peruskorjausta varten.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

5 000 €
Lainasumma 2 000 € - 5 000 €
Korko 41,16 %
Eräpäivä 12 - 36 kk
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 5 000 €
 • Eräpäivä: 12 – 36 kk
 • Vahvistus 15 min.

Lainaehdot

 • Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 25-vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen
 • Jolla on oma henkilökohtainen matkapuhelinliittymä

Yrityksesä

Reissuluotto-palvelua operoi lahtelainen J.W.-Yhtiöt Oy. Yritys omistaa Reissuluoton lisäksi monia muitakin maineikkaita rahoituspalveluita, kuten Vippiluoton ja Suomilimiitin. J.W.-Yhtiöt on perustettu jo vuonna 2002, mikä tekee siitä yhden Suomen… Enemmän tietoa yrityksestä J.W.-Yhtiöt Oy

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 41,16 % Hae lainaa
60 000 €
Lainasumma 500 € - 60 000 €
Korko 4,9 %
Eräpäivä 1 - 15 vuoden
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 500 € lainassa 1 vuosi laina-ajalla korkokulut on 76 €, kokonaiskulut 576 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

Lainankilpailuttajan yhteistyökumppanina toimii Salus Grup, jonka lainankilpailutuspalvelua Lainankilpailuttaja tarjoaa asiakkailleen. Lainankilpailuttaja tuntee Suomen lainamarkkinat ja sillä on käytössään valmiit sopimukset alan johtavien… Enemmän tietoa yrityksestä Salus Group Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 4,9 % Hae lainaa
60 000 €
Lainasumma 2 000 € - 60 000 €
Korko 4,5 %
Eräpäivä 1-15 vuoden
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: *) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 50.000 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina 60 000 €
 • Eräpäivä: 1-15 vuoden
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Footy Gruppen ApS

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 4,5 % Hae lainaa

    Remonttilaina

Tämä kaikki siis tarkoittaa sitä, että voit nauttia kotisi kunnostuksesta huolehtimatta lainan aiheuttamista koroista, sillä näitä korkoja voit vähentää verotuksessa, jolloin lainan ottamisesta tulee todella kannattavaa. Remonttilainalla toteutat kaikki kotiisi liittyvät haaveet ja toiveet, ja koska erilaisia lainantarjoajia on olemassa niin paljon, on myös erilaisia lainaehtoja, joten löydät varmasti juuri sellaisen lainan, joka sopii hyvin siihen, mitä itse remonttisi suhteen suunnittelet, ja millainen on se taloudellinen tilanne, jonka pohjalta lainaa lähdet hakemaan.

Remonttilaina auttaa nostamaan remonttibudjettia

Remonttia varten säästäminen voi olla työlästä ja aikaa vievää, sillä useinkaan edes pienistä pintaremonteista on todella hankalaa selvitä kovin pienin kustannuksin. Tätä varten erilaiset pankit ja muut rahoituslaitokset myöntävät kuitenkin käteviä remonttilainoja, joissa on toinen toistaan erilaisempia ehtoja ja maksuaikoja. Remonttilaina on helppo saada joustamaan juuri omien tarpeidesi mukaan, mutta sen onnistumiseksi on tärkeää ottaa huomioon kaikki lainaan liityvät seikat sekä suunnitella remonttisi budjettia huolellisesti ennen lainan hakemista. Remonttilainan turvin saatat pystyä tekemään kalliimpia remontteja kuin sinulle muuten olisi mahdollista, joten tällaisen lainan ottaminen on siis monessa mielessä hyvin järkevää. Lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa aivan mistä tahansa, vaan ennen sen hakemista on syytä kilpailuttaa kaikki eri lainaa tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt, jotta löytäsit niiden tarjoamista kirjavista ehdoista juuri ne, jotka istuvat omaan tilanteeseesi ja taloudenpitoosi kaikista parhaiten. Lainan kanssa kannattaa myös pitää mielessä esimerkiksi se, että pidempi lainanmaksuaika tarkoittaa aina suurempia korkoja, joten lainaa harkitessa on kuitenkin kannattavaa pitää mielessä se, eikä upottaa liian suuria summia lainattua rahaa remontoimiseen.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

Artikkelit

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yhteystiedot
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä ja vastaamme pian.

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa