Lainaa pienellä korolla

    Lainaa pienellä korolla

Lainaa pienellä korolla

Pankit ja rahoitusyhtiöt käyvät kovaa kilpailua asiakkaista. Asiakkaat eivät enää marssi pankkiin hattu kourassa pyytämään lainaa, vaan oletus on, että lainaa saa haettua netin kautta juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

300 €
Lainasumma 50 € - 300 €
Korko 0 %
Eräpäivä 7 – 30 päivää
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 50 € lainassa 7 päivää laina-ajalla korkokulut on 0 €, kokonaiskulut 50 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 300 €
 • Eräpäivä: 7 - 30 päivää
 • Vahvistus 24 tuntia

Lainaehdot

 • Uutena asiakkaana saat 50 tai 100 euroa viikoksi (7 päivää), 150 tai 200 euroa 15 päiväksi
 • Ja 250 tai 300 € kuukaudeksi (30 päivää)
 • Kun laina maksetaan ajallaan takaisin, on se täysin kuluton
 • Koroton-pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttäneet
 • Luottokelpoiset ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt
 • Pyydämme asiakkaitamme tutustumaan huolella lainan ehtoihin
 • Koroton-laina ei sido muihin Ferratum-tuotteisiin tai –palveluihin

Yrityksesä

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö  tavoitteenaan tarjota palveluita jotka ovat ”more than money to everyone”, enemmän kuin rahaa kaikille.… Enemmän tietoa yrityksestä Ferratum Finland Oy

Lainaa yhtiöltä 50 € korolla alkaen 0 % Hae lainaa
50 000 €
Lainasumma 500 € - 50 000 €
Korko 10,91 %
Eräpäivä 1 – 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 500 €/1 vuosi. Nimelliskorko 10,40%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 28 €, Kokonaiskulut 528 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Jos olet täyttänyt 18 vuotta
 • Jolla on osoite Suomessa ja jolla on suomalainen Pankkitili

Yrityksesä

Tampereelle vuonna 2011 rantautunut Eone Oy on rahoitus- ja vakuutuspalveluiden välittäjä suomessa. Toimitusjohtajana on Toni Heikkonen. Lainamaailma tekee yhteistyötä 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Luotettavien ja tunnettujen… Enemmän tietoa yrityksestä Lainamaailma.fi

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 10,91 % Hae lainaa
2 010 €
Lainasumma 10 € - 2 010 €
Korko 0 %
Eräpäivä 3 – 61 päivää
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 10 € lainassa 3 päivää laina-ajalla korkokulut on 0 €, kokonaiskulut 10 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 2 010 €
 • Eräpäivä: 3 - 61 päivää
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Luotto voidaan myöntää 20 vuotta täyttäneelle oikeustoimikelpoiselle luonnolliselle henkilölle
 • Jolla ei ole maksuhäiriöhäiriömerkintää
 • Jolla on osoite Suomessa ja jolla on suomalainen Pankkitili
 • Luotonhakijan on rekisteröidyttävä Luotonantajan Palveluun ja tunnistauduttava Luotonantajan hyväksymällä tavalla

Yrityksesä

Vivus on Suomessa toimiva, erisuuruisia pikalainoja tarjoava yritys, joka myöntää avointa lainaa erilaisiin yllättäviin arjen tarpeisiin. Vivus on luotettava palvelu, joka onkin ollut monen suomalaisen valinta erilaisten arjen menojen yllättäessä.… Enemmän tietoa yrityksestä 4finance Oy

Lainaa yhtiöltä 10 € korolla alkaen 0 % Hae lainaa
2 000 €
Lainasumma 100 € - 2 000 €
Korko 0 %
Eräpäivä 3 – 35 kk
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 100 € lainassa 3 kk laina-ajalla korkokulut on 0 €, kokonaiskulut 100 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 2 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 35 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Jos olet täyttänyt 21 vuotta
 • Jolla on osoite Suomessa ja jolla on suomalainen Pankkitili

Yrityksesä

Euro24 Finance Oy on osa Euro24 Group Oyj -konsernia, johon kuuluu kuluttaja-asiakkaita palveleva Euro24.fi ja yritysrahoitukseen keskittynyt Euro24 Yritysrahoitus Oy – Yritysluottoja.fi. Olemme palvelleet jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta… Enemmän tietoa yrityksestä Euro24 Finance Oy

Lainaa yhtiöltä 100 € korolla alkaen 0 % Hae lainaa

    Lainaa pienellä korolla

Rahoituslaitosten aggressiivinen mainonta sekä nopeat ja joustavat luottoratkaisut ovat entisestään muuttaneet lainamarkkinoita. Nyt, kun läppäreistä ja älypuhelimista on tullut de facto -lainanhakukeinoja ja kuluttajat ovat tottuneet nopeisiin lainapäätöksiin, luotonhakijoita on alettu kosiskelemaan tarjoamalla yhä edullisempia lainaehtoja.

Ei ole olemassa täysin korottomia lainoja

Korko kuuluu lainabisnekseen olennaisesti. Se on tapa, jolla rahoituslaitokset ja pankit turvaavat toimintansa, eli korot ovat tärkeä osa niiden ansaintamallia. Korkoihin ja rahoitukseen ylipäätään liittyy erilaisia lakipykäliä ja rahoitusalan omia itsesääntelykeinoja, mutta kuluttajamarkkinoilla lainojen kulurakenne voi vaihdella suurestikin. Kun korko on iso, se tarkoittaa tietysti kalliimpaa lainaa: kallis laina ei tarkoita, että lainasumma olisi suuri, vaan sen kulut ovat.

Korkeisiinkin korkoihin voi löytyä järkeviä perusteluja, kuten väliaikaiset lyhennysvapaat, erityispitkät maksuajat tai muiden lainakulujen pienuus, mutta yleensä korkeakorkoisia lainoja kannattaa välttää, tai vähintäänkin sellaisten luottotarjousten hyväksymistä tulee harkita vakavasti. Kulutusluottomarkkinoilla jotkut toimijat saattavat luvata isojakin lainasummia kevennetyin hakuehdoin, mutta vastaavasti korkosummat voivat olla huimasti isommat kuin alalla yleensä.

Miten rahoitusyhtiöt voivat tarjota pienikorkoisia lainoja?

Alan kilpailu on pakottanut rahoituslaitokset alentamaan korkoja, mutta kompensoidakseen pienempää korkotasoa lainan tuotto tulee muuta kautta. Luottotarjouksissa on aina selitettynä, miten lainan todelliset kulut muodostuvat: kokonaissummaan (eli toteutuneeseen summaan, mitä asiakas lainastaan maksaa luottosumma, kulut ja korot yhteenlaskettuna) vaikuttavat korkojen lisäksi tilinavaus- ja hoitomaksut sekä esimerkiksi nostopalkkio.

Sen sijaan, että todellinen vuosikorko olisi esimerkiksi 54 %, rahoitusyhtiö voi muita maksuja nostamalla pienentää korkoa vaikkapa 47 prosenttiin, mikä on joustoluottomarkkinoilla jo kohtuullisen edullinen, kun puhutaan siis todellisesta vuosikorosta. Tällaisten järjestelyiden tarkoitus ei ole missään nimessä johtaa asiakasta harhaan, päin vastoin: lainan nostajalle voi käydä paljon halvemmaksi maksaa tilinavausmaksu kerralla pois kuin maksaa isompaa kuukausierää. Se rohkaisee kuluttajia ottamaan suurempia lainoja matalammalla kynnyksellä, mikä taas on rahoituslaitokselle tuottavaa.

Kilpailuta ja lue pienellä painettu präntti

Monet lainan tarjoajat markkinoivat itseään alan edullisimmaksi rahoitusyhtiöksi, mutta jos oikeasti haluaa löytää pienimmän mahdollisimman koron lainalle, täytyy tehdä hieman tutkimustyötä. Pankit ja rahoituslaitokset osaavat pelata termeillä ja prosenttiluvuilla, joten huomiota kannattaa kiinnittää erityisesti todelliseen vuosikorkoon, mikä on ehkä vertailukelpoisin lukema lainatarjouksia kilpailuttaessa. Kannattaa silti tehdä lainasopimukset oman maksukykynsä mukaan – matalinkaan korko ei lämmitä, jos kuukausieristään ei pysty suoriutumaan.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

Artikkelit

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yhteystiedot
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä ja vastaamme pian.

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa