Lainaa yksityiseltä maksuhäiriöiselle

    Lainaa yksityiseltä maksuhäiriöiselle

Luottotiedottomalle lainojen saaminen voi olla vaikeaa, joten moni etsii netistä lainaa yksityiseltä maksuhäiriöiselle.

Lisää risicum
↑ mainos ↑

10 000 €
Lainasumma 4 000 € - 10 000 €
Korko 12,5 %
Eräpäivä 36 – 60 kk
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu 11€/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 10 000 €
 • Eräpäivä: 36 - 60 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Olet 18 + vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot ja asut suomessa pysyvästi
 • Tarvitset rahaa arkeen tai juhlaan

Yrityksesä

Risicum perustettiin vuonna 2005 ja vuonna 2014 nimi muutettiin DFC Nordic Oy:ksi. DFC Nordic Oy on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka… Enemmän tietoa yrityksestä Aurajoki Nordic Oy

Lainaa yhtiöltä 4 000 € korolla alkaen 12,5 % Lisäämainos
60 000 €
Lainasumma 2 000 € - 60 000 €
Korko 4 %
Eräpäivä 1 – 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: 2 000 € lainassa 1 vuosi laina-ajalla korkokulut on 220 €, kokonaiskulut 2 220 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta

Lainaehdot

 • Voit hakea Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Oem Nordic

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 4 % Lisäämainos

    Lainaa yksityiseltä maksuhäiriöiselle

Yksityiseltä lainojen hakemista kutsutaan vertaislainaksi. Verkkopalvelut ovat ottaneet haltuunsa lainaamisprosessin, joten niissä voidaan tehdä hakemus normaaliin tapaan. Tämän jälkeen alkaa eräänlainen huutokauppa, jossa lainantarjoajat voivat kilpailla esimerkiksi koroilla, jotka ovat lainaajalle parhaimmillaan edulliset. Vertaislainojen sopimukset tehdään lopulta yksityisen lainantarjojajan ja lainaajan välillä, mutta anonymiteetti pysyy palveluissa koko prosessin ajan. 

Ei ole kuitenkaan helppoa saada lainaa yksityiseltä ilman luottotietoja ja sille on olemassa hyvät syynsä. Jos luottotiedot ovat menneet, ei lisää lainaaminen juuri koskaan auta tilannetta yhtään enempää, vaan saattaa vain pahentaa sitä. Siksi Suomen lait pyrkivät estämään lainaajien ylivelkaantumisen. Samalla yksityiset lainantarjoajat säästyvät mahdollisilta tappioilta. Niiden mahdollisuus kasvaa runsaasti, jos antaa lainaa maksuhäiriöiselle. 

Laina maksuhäiriöiselle Takuusäätiöstä tai sosiaalisesta luototuksesta

Jos maksuhäiriöinen tarvitsee lainaa, sitä voi hakea Takuusäätiöstä tai sitten omasta kunnasta, jos kunnassa on käytössä sosiaalinen luotto. Sosiaalista luottoa on mahdollisuus saada, jos lainaaja ei voi saada muualta ehdoiltaan kohtuullista luottoa  maksuhäiriömerkinnän tai vaikkapa vakuuksien puuttumisen vuoksi. Sosiaalista luottoa voi saada talouden hallintaan saamiseen, velkakierteen katkaisuun, aiempien pikavippien ja joustolainojen poismaksamiseen, kodin hankintoihin ja sosiaalisen kriisin hallintaan saamiseen. 

Takuusäätiön pienlaina on puolestaan tarkoitettu kertamenoon, joita voivat olla vaikkapa kodinkoneet, huonekalut, takuuvuokrat, auton korjaus tai silmälasit. Takuusäätiön pienlaina on 200 - 2 000 euroa. Laina-aika pienlainassa on enintään kaksi vuotta.

Kannattaa hakea lainaa yksityiseltä maksuhäiriöiselle?

Jos sinulla ei ole maksuhäiriötä, voit hakea Coolrahoittaa.fi:n lainanhaulla erilaisia lainoja ja luottoja. Voit syöttää hakukenttään vaikka 6 000 euroa, jonka jälkeen palvelu ehdottaa sopivaa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, myös vertaislainoja.

 


Lainaa yksityiseltä maksuhäiriöiselle luokitus: 4.5/5 yritykseltä 23 äänet.
Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Lisätietoja