Lainaa ilman tuloja

    Lainaa ilman tuloja

Lainat ovat usein tarpeellisia huolimatta tulotasosta. Usein kuitenkin pankit antavat lainaa vain vakavaraisille, joilla on taustallaan esimerkiksi omistusasunto lainan vakuutena. Tosiasia kuitenkin on, että myös ilman säännöllistä tuloa olevat tarvitsevat joskus lainaa, sillä työttömyysturvalla ei välttämättä tule toimeen. Lainaa työttömälle voi olla haastava saada, mutta ei mahdotonta.

Lisää rahoitu
↑ mainos ↑

Laina enintään 60 000 €
Paikka 1.

Rahoitu

mainos
Tyytyväisyys 5
60 000 €
Lainasumma 2 000 € - 60 000 €
Korko 4,5 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Jos olet täyttänyt 18 vuotta
 • Jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili

Yrityksesä

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, joka on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Palvelu auttaa asiakasta löytämään ja kilpailuttamaan parhaat mahdolliset lainat. Palvelun yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä… Enemmän tietoa yrityksestä Oy Salus Group Ab

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 4,5 % Lisäämainos
4 000 €
Lainasumma 1 € - 4 000 €
Korko 3 %
Eräpäivä 3 – 54 kk
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Ferratum Laina on 4 100 € - 20 000 € määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä sopimuksessa määrätyssä maksuajassa (1-10 vuodessa eli 12-120 erässä). Laina maksetaan asiakkaan tilille klo 7-23 välisenä aikana. Nimellinen vuosikorko on 9,95%. Lopullinen korko määräytyy hakijan tietojen ja tulojen mukaan. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on enintään 16,20 %. Lainasta peritään kuukausittain 9,90 € tilinhoitomaksu. Esimerkki lainan takaisinmaksusta 9 000 euron lainalle, jossa nimellinen vuosikorko on 9,95%: Lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 12,74 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 13 363€, kun asiakas nostaa lainan 9000 € ja maksaa sen takaisin 84 kuukaudessa (yht. 7 vuotta) 159,08 € erissä. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta."

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 4 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 54 kk
 • Vahvistus 24 tuntia

Lainaehdot

 • Uutena asiakkaana saat 50 tai 100 euroa viikoksi (7 päivää), 150 tai 200 euroa 15 päiväksi
 • Ja 250 tai 300 € kuukaudeksi (30 päivää)
 • Kun laina maksetaan ajallaan takaisin, on se täysin kuluton
 • Koroton-pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttäneet
 • Luottokelpoiset ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt
 • Pyydämme asiakkaitamme tutustumaan huolella lainan ehtoihin
 • Koroton-laina ei sido muihin Ferratum-tuotteisiin tai –palveluihin

Yrityksesä

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö  tavoitteenaan tarjota palveluita jotka ovat ”more than money to everyone”, enemmän kuin rahaa kaikille.… Enemmän tietoa yrityksestä Ferratum Bank p.l.c.

Lainaa yhtiöltä 1 € korolla alkaen 3 % Lisäämainos
60 000 €
Lainasumma 1 000 € - 60 000 €
Korko 4,99 %
Eräpäivä 1 – 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Luoton ollessa 60 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 966€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 69 573€, nimelliskorko 5% ja todellinen vuosikorko 5,12% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% (todellinen vuosikorko 4,99-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Perusvaatimukset ovat, että olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Asut vakituisesti Suomessa eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

Freedom Rahoitus on Pohjoismaiden kokenein lainojen välittäjä, olemme toimineet alalla vuodesta 1999. Lähes kahdenkymmenen vuoden aikana olemme auttaneet yli miljoonaa asiakasta löytämään parhaan mahdollisen lainan tai alentamaan olemassa olevien… Enemmän tietoa yrityksestä Freedom Rahoitus Oy

Lainaa yhtiöltä 1 000 € korolla alkaen 4,99 % Lisäämainos
30 000 €
Lainasumma 500 € - 30 000 €
Korko 13,69 %
Eräpäivä 1 - 12 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 13,69 % olettaen, että lainakorko on 12,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 10 vuotta.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 30 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 12 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Yli 18-vuotias
 • Sinulla on vakituinen työ
 • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä My Lender Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 13,69 % Lisäämainos

    Lainaa ilman tuloja

Siirry artikkeliin

Kuinka voi saada lainaa ilman tuloja

Lainan saaminen työttömänä ilman tuloja kuulostaa ääneen sanottuna vaikeammalta, kuin se välttämättä onkaan. Rahoituslaitokset toki tarkistavat lainanhakijan tulot, mutta usein suurin kynnyskysymys lainan saamiseen on aivan muu kuin korkeat tulot. Jos lainanhakija on jo aiemmin ylivelkaantunut, on tämä monesti se kompastuskivi, jota lainanantajat eivät välttämättä hyväksy.

Tavallisten pankkien ja rahoituslaitosten ohella Suomessa lainaa työttömälle ja pienituloisille tarjoaa muun muassa Takuusäätiö. Takuusäätiön pienlaina on tarkoitettu kertaluonteiseen menoon. Tällaisia ovat esimerkiksi huonekalut, kodinkoneet, takuuvuokrat ja silmälasit sekä erilaiset äkilliset korjaukset. Takuusäätiön pienlaina on välillä 200 euroa ja 2 000 euroa. Laina-ajaksi Takuusäätiö myöntää maksimissaan kaksi vuotta. Takuusäätiön pienlaina on kohdennettu pienituloisille ja työttömille, jotka eivät muuten saisi järkevää luottoa tuloihin nähden. Myös Takuusäätiö voi olla myöntämättä lainaa ylivelkaantumisen estämiseksi. Jopa Suomen pankki haluaisi lainakaton suomalaisten velkaantumisen estämiseksi.

Ylös ⬆️

Pikavippi ilman tuloja 

Coolrahoittaa.fi etsii puolestasi sopivia pikavippejä tarjoavia lainanantajia, jotka voivat myöntää lainaa ilman tuloja eläville pienituloisille tai työttömille. “Ilman tuloja” tarkoittaa tässä tapauksessa työtöntä, jolla ei ole säännöllisiä tuloja Kelan myöntämän peruspäivärahan ohella. Pienimmät lainat ovat tarjolla yleensä pikavippejä tarjoavien rahoituslaitosten verkkosivuilla, mutta Coolrahoittaa.fi etsii puolestasi sopivat lainanantajat sekä kertoo selkeästi eri lainojen ja pikavippien ehdoista. 

Pikavipit ovat usein alle 3 000 tai 2 000 euroa suuruudeltaan ja ne on tarkoitettu pienempään rahantarpeeseen, joka on monesti myös äkillistä ja ennakoimatonta. Pienin lainasumma on pikavipeissä muutamia kymppejä, yleensä 50 euroa. Pikavippien ehdot vaihtelevat minimi-iän suhteen jonkin verran. Osa lainanantajista hyväksyy 18-vuotiaat hakijat ilman tuloja, mutta monilla alaikäraja on korkeampi, kuten 20 vuotta. Tämän lisäksi lainanhakijalla täytyy olla suomalainen pankkitili ja useimmiten myös suomalainen henkilöturvatunnus. Jos taas on asunut Suomessa pitkään ja osoite on Suomessa, on mahdollisuus tällöinkin saada lainaa ilman tuloja

Ylös ⬆️

Joustoluotto ilman tuloja 

Jos rahan tarvetta on enemmän, voi olla parempi hakea joustoluotto, joka voi olla edullisinta lainaa ilman palkkatuloja. Joustoluotto on usein pienimmillään samaa luokkaa kuin eräät pikavipit, mutta suurin lainasumma joustoluotossa voi olla useita kymmeniä tuhansia euroja – jopa 70 000 euroa. 

Jos on mahdollista valita minkätyyppinen laina työttömälle ilman vakuuksia soveltuisi, on joustoluotto pikavippiä usein edullisempi vaihtoehto. Joustoluoton korot eivät ole yleensä niin suuret ja maksuaika voi olla pidempi. Tällöinkin on kuitenkin tarpeen laskea todellinen vuosikorko, joka saattaa nostaa luoton kokonaissummaa huomattavasti. Joustoluotoissa ehdot ovat usein pitkälle samankaltaiset kuin pikavipeissä. Joskus on kuitenkin mahdollista hakea rinnakkaishakijan kanssa jolloin lainasta tulee hakijoiden yhteinen. Tämä voi auttaa varsinkin suurempien rahasummien saamisesta lainana, vaikka erikseen hakijat olisivatkin ns. ilman tuloja tai pienituloisia. 

Ylös ⬆️

Vinkkejä kuinka mahdollisuus saada lainaa ilman tuloja paranee

Ylös ⬆️

Lainaa työttömälle – miksi? 

Ihannemaailmassa ei tarvitse hakea lainaa lainkaan, mutta joskus elämäntilanteet lähes pakottavat lainan hakemiseen. Työttömälle lainan hakeminen voi olla tilanne, jota joutuu perustelemaan sekä ystäville että sukulaisilleen. Laina työttömälle voi olla parhaimmillaan kuitenkin sijoitus, jonka ansiosta työtilanne voi parantua huomattavasti. TE-palvelut vaativat näinä päivinä työtöntä liikkumaan mahdolliselle työpaikalle, vaikka tämä sijaitsisi toisessa kaupungissa eikä julkinen liikenne ole järkevä vaihtoehto. Tällöin voi olla tarvetta lainalle, jolla voi hankkia auton tai muun kulkuneuvon töihin liikkumiseen. 

Edellä mainittu on vain yksi esimerkki siitä, milloin lainaa ilman tuloja on järkevä hakea. Laina voidaan tosiaan ajatella sijoituksena, joka maksaa itsensä takaisin nopeasti. Auton hankkiminen voi olla sijoitus, mutta niin se voi olla myös tietokone, jolla työnhaku onnistuu paljon paremmin kuin älypuhelimella. 

Ylös ⬆️

Lainaa ilman vakuuksia 

Sivuutamme tässä artikkelissa tavalliset pankit, sillä yleisesti ottaen ne vaativat lainojen myöntämiseen henkilötakaajat. Tavalliset pankit ovat myös huomattavasti tiukempia lainaehtojen suhteen. Jos mahdollisuus on kuitenkin hankkia takaajia työttömälle lainan saamiseen, kannattaa tämä kortti käyttää. Vakuudettomiin lainoihin ei tarvitse henkilötakaajia tai omaisuutta, joten ne ovat parhaita vaihtoehtoja, jos tarvitsee lainaa ilman tuloja – tai ilman säännöllisiä tuloja. Vakuudettomat lainat eli lainat ilman vakuuksia ovat helppoja hakea ja usein lainat saa heti tilille samana päivänä. 

Coolrahoittaa.fi etsii lainaa ilman vakuuksia helpolla tavalla. Ilmoita vain hakukenttään summa, jota olet ajatellut hakea. Summa voi olla esimerkiksi vaikkapa 4 000 euroa. Tämän jälkeen Coolrahoittaa.fi esittelee sopivat ehdokkaat lainanantajiksi. Coolrahoittaa.fi ei itse tarjoa rahoituspalveluja, mutta kauttamme löydät parhaita ehdokkaita lainantarjoajista, jotka myöntävät vakuudettomat lainat ilman tuloja, myös työttömälle.

Ylös ⬆️


Lainaa ilman tuloja luokitus: 4.5/5 yritykseltä 27 äänet.
Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

mainos: Laina enintään 60 000 € - Rahoitu.fi  Lisätietoja