Lainaa ilman tuloja

    Lainaa ilman tuloja

Lainaa ilman tuloja

Lainan hakemista ei kannata nykypäivänä häpeillä. Monet suomalaiset ovat enemmän tai vähemmän velkaisia riippumatta ammatista tai iästä.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

50 000 €
Lainasumma 500 € - 50 000 €
Korko 9,5 %
Eräpäivä 1 – 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Luoton ollessa esimerkiksi 6 000 € ja takaisinmaksuajan 3 vuotta on kuukausierä 195 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 7 239 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Perusvaatimukset ovat, että olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Asut vakituisesti Suomessa eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

Freedom Rahoitus on Pohjoismaiden kokenein lainojen välittäjä, olemme toimineet alalla vuodesta 1999. Lähes kahdenkymmenen vuoden aikana olemme auttaneet yli miljoonaa asiakasta löytämään parhaan mahdollisen lainan tai alentamaan olemassa olevien… Enemmän tietoa yrityksestä Freedom Rahoitus Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 9,5 % Hae lainaa
50 000 €
Lainasumma 1 000 € - 50 000 €
Korko 8,99 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 10.000 eur lainalla viidelle vuodelle 13,99% esimerkkikorolla (todellinen vuosikorko 16,51%) tulee kokonaiskustannuksesi 14.218 eur, mikä vastaa 238 eur kuukaudessa.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Norwegian Air Shuttle ASA

Lainaa yhtiöltä 1 000 € korolla alkaen 8,99 % Hae lainaa

    Lainaa ilman tuloja

Jotkut nostavat lainaa parantaakseen elämänlaatua tai hankkiakseen esimerkiksi auton tai parmman asunnon, mutta toisille laina voi olla perustoimeentulon kannalta välttämätön vaihtoehto. Pienituloisetkin voivat saada lainaa monestakin pankista tai rahoituslaitoksesta, jos vaan maksukykyä riittää. Mutta entäs, jos hakijalla ei ole lainkaan tuloja, joilla lyhentää velkaa?

Voiko lainaa saada, jos ei tienaa lainkaan?

Lainan saaminen ilman minkäänlaisia tuloja on vaikeampaa, mutta ei mahdotonta. Jos esimerkiksi ihminen jää työttömäksi ja joutuu elämään säästöillään sekä läheistensä avustuksella, luoton saaminen kyllä onnistuu, kunhan luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Yleinen maksukyky on siis kuukausituloja tärkeämpi seikka luottokelpoisuutta arvioidessa. Läheskään kaikki rahoitusalan yhtiöt tai pankit eivät kuitenkaan myönnä lainaa ollenkaan, jos hakijalla ei ole minkäänlaisia kiinteitä kuukausituloja. Eri palveluihin kannattaakin tutustua ennen hakemusten tekemistä, jotta välttyy turhalta työltä.

Onko lainan hakeminen tulottomana kannattavaa?

Lainan hakeminen ilman tuloja voi kuulostaa taloudellisesti kannattamattomalta yhtälöltä, mutta usein se voi toimia sijoituksena parempaan tulevaisuuteen. Työtön voi esimerkiksi saada uuden työpaikan kymmenien kilometrien päästä kotoaan, jolloin oma auto on käytännössä pakollinen – ainakin, jos asuu pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Lainasumma voi olla siis ratkaisevassa asemassa tulonhankinnan kannalta. Kulutusluotot eivät ole kuitenkaan tulottomalle pitkäaikainen ratkaisu, sillä ne voivat johtaa pahimmillaan pahaan velkakierteeseen. Useiden lainojen nostamisen sijaan kannattaa pikemminkin hakeutua velkajärjestelyyn, jotta rahatilanne voisi helpottua.

Mistä vakuudet, mistä takaajat?

Joustoluottoja ja niin sanottuja pikavippejä voi nostaa melkeinpä kuka tahansa ilman vakuuksia ja takaajia, mutta jos tuloton asiakas haluaa nostaa pankkilainaa, siihen tarvitaan usein vakuuksia ja takaajia. Niillä taataan, että pankki saa omansa takaisin, mikäli lainan hakija ei pysty itse maksamaan lainaa takaisin. Takaajia voi tosin olla vaikea löytää, mikäli lähitulevaisuudessa ei ole tiedossa varmaa tulonlähdettä, sillä takaajat joutuvat viime kädessä maksamaan lainan itse pois. Valtiolla ja kunnilla on muutamia erilaisia sosiaalisia palveluita, jotka voivat toimia tietyissä tilanteissa tulottoman henkilön lainan takaajina.

Helpotusta lainan lyhentämiseen

Jos oman alan palkkatyötä ei vaan tunnu löytyvän, pientä lisätuloa lainan lyhentämistä varten voi ansaita netin kautta, jos vaan löytyy hieman kirjoitustaitoa. Netti on pullollaan erilaisia kirjoitustöitä, joilla tehokkaat kirjoittajat voivat ansaita jopa tonneja kuukaudessa. Esimerkiksi chat-operaattoreita haetaan käytännössä jatkuvasti, kuten myös nettimainosten kääntäjiä. Netin kautta tehtävissä töissä veronkantovastuu on useimmiten aina työntekijällä itsellään, joten asianmukaiset ilmoitukset verottajalle tulee aina tehdä, vaikka työskentelisikin netissä kotoa käsin.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

Artikkelit

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yhteystiedot
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä ja vastaamme pian.

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa