Vakuudettomat lainat sopivat mihin tahansa tarkoitukseen

    Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat

Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jota vaten et tarvitse vakuutta lainanmyöntäjää varten. Tämä tekee vakuudettomasta lainasta yhden parhaista ja joustavimmista lainatyypeistä, sillä sen käyttötarkoitus on siis täysin vapaa, ja voit tehdä tällaisen lainan avulla mitä sitten ikinä haluatkaan.

Lainahakemus

50 000 €
Lainasumma 2 000 € - 50 000 €
Korko 4,5 %
Eräpäivä 1-15 vuoden

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina 50 000 €
 • Eräpäivä: 1-15 vuoden
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Footy Gruppen ApS

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 4,5 % Hanki laina
60 000 €
Lainasumma 500 € - 60 000 €
Korko 4,9 %
Eräpäivä 1 - 15 vuoden

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Salus Group Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 4,9 % Hanki laina

    Vakuudettomat lainat

Oli mielessäsi sitten vanhojen lainojen yhdisteleminen, lomamatka, remontti tai uuden auton hankinta, vakuudeton laina sopii kaikkeen tähän erinomaisesti, sillä lainanmyöntäjän ei myöskään tarvitse tietää, mihin aiot lopulta lainaamasi rahasumman käyttää. Vakuudeton laina on mahdollista myöntää lähes kenelle tahansa, mutta lainaehtojen perusteena on usein sellaisia asioita kuin vaikkapa kuukausitulosi ja taloudellisen tilanteesi hyvä hallinta. Mikäli kuitenkin olet hyvin taloudestasi huolta pitävä henkilö ja sinulla on tuloja, joilla maksat lainasi pois, ei lainan saaminen varmasti muodostu ongelmaksi, ja voit hakea lainaa mitä erilaisempiin tarpeisiin, joita elämässäsi tulee vastaan.

Vakuudeton laina on helppo maksaa takaisin

Vakuudettomassa lainassa voit vaikuttaa itse hakemasi lainan takaisinmaksuaikaan. Tämä johtuu siitä, että voit muokata sekä lainan kokonaissummaa ja lyhennyserää aivan omien tarpeidesi mukaan. Erilaiset vakuudetonta lainaa myöntävät pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat usein selkeitä lainalaskureita, joiden avulla sinun on mahdollista arvioida, millaisia kustannuksia eri summista ja maksuajoista koituu. Pitkällä maksuajalla lyhennyserät ovat luonnollisesti pienempiä kuin lyhyellä, mutta pitkissä laina-ajoissa korot ovat kuitenkin myös seikka, joka kannattaa ottaa huomioon lainan kustannuksia laskiessa. Lainasta aiheutuvat kulut siis riippuvat myös sitä, millaisia valintoja teet lainasi suhteen, ja kuinka pitkä on maksuaikasi. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää suunnitella lainaa ja kilpailuttaa eri lainan tarjoajia, jotta voisit nostaa lainaasi mahdottoman kannattavasti ja ilman kuluja, jotka huonoissa tapauksissa saattavat nousta paljon odotettamaasi suuremmiksi, jos et ole tarkkana lainaehtojen suhteen.


Vakuudettomat lainat luokitus: 4.5/5 yritykseltä 26 äänet.

Artikkelit

Operaattori

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi on lainavertailusivusto. Rakennamme läpinäkyvyyttä ja tietojen kokonaisuutta. Meidän palveluidemme avulla tiedät, mikä laina valita.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä ja yritämme vastata pian.

Tarvitsetko rahaa? Jopa 2010 € tänään mitään ...  Hanki laina