Norjalaisten pankkien suosio Suomessa kasvaa – tutustu uusiin lainantarjoajiin!

Usea uusi norjalaispankki on aloittanut toimintansa Suomen lainamarkkinoilla ja lyhyessä ajassa onnistunut keräämään itselleen laajan asiakaskunnan. Suomen lainamarkkina on pitkään ollut hyvin perinteinen, mutta viime vuosien saatossa suomalaiset ovat kiinnostuneet myös ulkomaisista rahoitustuotteista ja uusista pankeista. Vertailu kannattaa ehdottomasti, sillä uuteen tutustumalla ja tarjoajia vertailemalla on mahdollista säästää suuria summia rahaa.

Miten voin parantaa lainahakemustani?

Onko lainahakemuksesi palannut takaisin hylättynä? Älä lannistu, sillä et ole missään nimessä ainoa. Moni hakija joutuu käymään läpi lainahakemuksen hylkäämisen. Tämä voi tuntua haastavalta ja todella turhauttavalta. Sinusta saattaa tuntua, ettet voisi tehdä mitään paremmin, joten hakemusta on hankala muuttaa oikeanlaiseksi tulevaisuutta varten. Käydään siis yhdessä läpi, mitä hylätylle lainahakemukselle on mahdollista tehdä.

Pankkilainat vs. muut lainat: hyvät ja huonot puolet

Lainoja on nykypäivänä tarjolla sekä lukemattomia erilaisia että lukemattomilta erilaisilta tarjoajilta. Olet ehkä miettinyt, mistä lainaa kannattaa hakea? Mikä on paras vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi? Kannattaako lainaa hakea perinteisesti pankista, vai voisiko vaihtoehtona olla joku toinen palveluntarjoaja tai jopa kuluttajien välinen vertaislaina? Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä hyviä ja huonoja puolia erilaisiin lainatarjoajiin liittyy ja mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota lainaa hakiessasi.

Miten saan lainan autoa varten?

Nykypäivänä lainoja on tarjolla moniin ei tarkoituksiin ja monista eri lähteistä. Auto on monelle keskisuuri hankinta, jota varten usein on tarve hakea ainakin jonkin verran lainaa. Tässä artikkelissa käymme läpi sitä, mistä lainaa autoa varten voi hakea Suomessa ja mihin haussa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota.

Milloin olet viimeksi kilpailuttanut lainasi?

Lainojen takaisinmaksuerät voivat olla kuukausittain tililtä lähtevä suurikin rahasumma. Oletko koskaan miettinyt, että tätä takaisinmaksusummaa voi olla mahdollista pienentää? Sekä suurten lainojen että pienempien kulutusluottojenkin kilpailuttaminen kannattaa.

Miten pankit arvioivat lainojen hakijoita?

Hakija ei välttämättä tule ajatelleeksi, mihin kaikkeen lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset kiinnittävät huomiota pohtiessaan, voivatko ne lainata rahaa kyseiselle hakijalle. Listaamme tässä artikkelissa muutamia tekijöitä, joista hakijan voi olla hyvä tietää ennen hakemuksen lähettämistä pankkiin. Erityisen hyödyllinen tämä lista on hakijalle, joka on aiemmin saanut hylätyn lainapäätöksen, mutta hylkäyksen syyt ovat jääneet epäselviksi ja asia on jäänyt kaihertamaan. Tämän listan luettuasi olet taas seuraavalla lainanhakukerralla hieman viisaampi!

Mitä erilaiset lainoihin liittyvät termit tarkoittavat?

Internetiä selaillessaan ja erilaisia lainoja tarkastellessaan tulee törmänneeksi useaan erilaiseen termiin, jotka kuulostavat tutuilta, mutta joiden todellinen merkitys jää vielä hieman pimentoon. Tässä artikkelissa käymme läpi yleisimpiä termejä, joista lainojen yhteydessä kuulee puhuttavan.

Erilaisia ratkaisuja kesän rahoitustarpeisiin

Oletko lähdössä lomamatkalle tai suunnitteletko tekeväsi remonttia kotona tai mökillä? Oletko kenties menossa naimisiin tai osallistumassa ystävän tai sukulaisen hääjuhlaan? Mitä jos auto hajoaa tai kesän tapahtumissa sattuu yllättävä vahinko?

Mikä on Bitcoin?

Tämän artikkelin tarkoituksena on opettaa sinulle, mitä Bitcoinit ovat, mihin niitä voi käyttää ja miten niitä voi käyttää.

Vuoden 2019 uudet tuulet Suomen Lainamarkkinoilla

Alkanut vuosi 2019 tuo Suomen lainamarkkinoille monenlaisia mielenkiintoisia, uudenlaisia tuulia. Polttavina puheenaiheina ovat olleet muun muassa nouseva korkotaso, uudenlaiset lainat, markkinoille tulleet uudet lainantarjoajayritykset ja paljon muuta.